Bedrijf

MAGNETO special anodes B.V. is in 1957 opgericht onder de naam MAGNETO-CHEMIE B.V. en mag zich de originele uitvinder en producent van Titaan-anoden met coatings op basis van Platinum en Ruthenium noemen. De gestaag groeiende productie en de continue ontwikkeling van inerte anoden hebben er voor gezorgd dat MAGNETO-CHEMIE B.V. een vooraanstaande positie op het gebied van Titaan-anoden heeft ingenomen.

Halverwege 2002 is de naam gewijzigd in MAGNETO special anodes B.V., om zo een combinatie te maken tussen de vertrouwde naam MAGNETO en onze specifieke kwaliteit: het maken van speciale anoden.

Wij zijn gevestigd in Schiedam, gelegen in het industriële hart van Nederland, en nabij de belangrijkste transportroutes over weg, water en door de lucht. Ofschoon West-Europa ons belangrijkste afzetgebied is, mogen wij stellen dat onze speciale anoden naar alle werelddelen worden geëxporteerd. Onze klanten zijn met name producenten van complete cellen en productiesystemen (de Original Equipment Manufacturers) en eindgebruikers van anoden. In meerdere landen werken wij samen met agenten of leveren wij via gespecialiseerde distributeurs.

U kunt ons als volgt bereiken:

MAGNETO special anodes B.V.

Calandstraat 109

3125 BA Schiedam

Telefoon: 010 - 262 0788

Fax: 010- 262 02 01

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.